Accident cumplit în Alba: o fetiţă de 6 ani a murit în ziua de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accident de circulaţie produs în ziua de Paşti, în judeţul Alba, pe drumul judeţean nr. 107. O fetiţă în vârstă de 6 ani a murit, iar mama acesteia este grav rănită.

UPDATE 21.50 Mama fetiței va fi transportată la Spitalul Județean din Târgu Mureș, unde urmează să primească îngrijirile necesare, informează Mediafax.

Poliţiştii rutieri din Alba au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

UPDATE Fetiţa decedată se afla într-un autoturism Dacia alături de alţi patru membri ai familiei: tata (şoferul), mama grav rănită şi doi fraţi, de 8 şi 10 ani. Ceilalţi pasageri nu au fost răniţi grav. Din primele cercetări rezultă că şoferul Daciei a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un autoturism Volkswagen. Familia implicată în accident locuieşte în comuna Şona.

Accidentul s-a produs între două autoturisme care s-au ciocnit pe drumul judeţean 107, pe raza comunei Sîncel. Ambulanţa venită la faţa locului a constatat decesul fetiţei în vârstă de 6 ani.

Mama acesteia, grav rănită, a fost scoasă din maşină de pompierii de la descarcerare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite