Alba Iulia: Accident mortal la Gârda de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri după-amiază, pe Drumul Naţional 75, în localitatea Gârda de Sus a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Tânărul M.V., în vârstă de de 20 ani, din comuna Bonţida, judeţul Cluj, în  timp ce conducea o autoutilitară, l-a acroşat din mers pe localnicul Z.M.V., de 32 ani, din Gârda de Sus. Şoferul a fugit de la locul accidentului, continuându-şi drumul spre Arieşeni.

„Procedându-se la mobilizarea lucrătorilor de poliţie în vederea identificării conducătorului auto implicat în accident, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Arieşeni, l-au depistat pe conducătorul auto implicat în accident, care parcase autoutilitara în curtea unui imobil din comună”, a precizat Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.
Bărbatul accidentat a fost transportat de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni.

„Acestuia i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranian deschis cu dilacerare cerebrală şi traumatism abdominal deschis, fiind ulterior transportat spre Spitalul Judeţean Cluj-Napoca. Pe timpul transportului cu ambulanţa  bărbatul de 32 ani a decedat, cadavrul acestuia fiind depus apoi la morga Spitalului Orăşenesc Baia de Arieş în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a mai declarat Iulia Haţegan.

Şoferul este cercetat penal perntru ucidere din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite