Accident în lanţ pe DN7, lângă Sebeş. Patru maşini implicate şi o persoană încarcerată UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Traficul auto a fost blocat în totalitate, timp de o oră, joi dimineaţă, pe DN7, între Sebeş şi Vinţu de Jos, în urma unui accident rutier produs joi dimineaţă, în care au fost implicate patru autovehicule.

UPDATE 4: Comunicatul oficial al IPJ Alba: „La data de 12.01.2012, ora 08.02, pe DN7, la km 330+500 metri, in afara municipiului  Sebeş, V.B., de 30 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul în timp ce din sens opus circula o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Sibiu.

Acesta, pentru a evita coliziunea, a frânat brusc, fiind lovit din spate de o autoutilitară condusă de L.I., de 27 de ani, din Cugir care la rândul său a fost lovită de un microbus de transport marfă condus de un cetăţean în vârstă de 60 de ani, din Bulgaria care la rândul său a fost lovit din spate de un autotren cu semiremorcă condus de un bărbat de 27 de ani, din judeţul Hunedoara.

În urma accidentului cetăţeanul bulgar a suferit o fractură la nivelul şoldului stâng şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa băuturi alcoolice.“

UPDATE 3: Traficul auto a fost reluat pe ambele sensuri de circulaţie în jurul orei 10.00.

UPDATE 2: Potrivit primelor informaţii, accidentul a fost provocat de o depăşire neregulamentară. Cele patru autovehciule s-au lovit după ce şoferii acestora au încercat să evite coliziunea cu maşina ce a intrat pe contrasens.

UPDATE 1: În accident au fost implicate două autotrenuri, un autoturism şi o autoutilitară. Persoana încarcerată este un cetăţean bulgar care a fost transportat la spitalul judeţean Alba cu răni grave. Traficul rutier a fost deschis pe sensul de circulaţie Sebeş - Orăştie.

O persoană a rămas încarcerată în maşină. Pompierii Smurd au intervenit pentru scoaterea acesteia din autovehicul.

Poliţiştii au deviat traficul, până la finalizarea cercetărilor, pe drumul judeţean Vinţu de Jos - DN1.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite