Accident în lanţ pe DN1 în Alba cu şapte maşini implicate UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul naţional nr. 1 a fost blocat pe un sens timp de aproape o oră luni dimineaţa ca urmare a unui accident în lanţ în care au fost implicate şapte autovehicule. O personă a fost rănită uşor.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba: "La data de 17.10.2011, ora 06.24 , pe DN 1, la km 391 +344 metri, în afara localităţii Oiejdea, D.I., de 68 de ani, din comuna Aştileu, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autotoutilitară cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespuzătoare în mers faţă de autoturismul aflat în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

A provocat un accident în lanţ în care au fost implicate alte 5 autoturisme ce erau oprite în coloană, pentru a acorda prioritate unui autoturism ce semnaliza efectuarea unui viraj la stânga. În urma accidentului, 3 persoane de 23, 38 şi 33 de ani, toate din judeţul Alba, pasageri în primul autoturism lovit de autoutilitară, au fost rănite uşor, fără a rămâne internate în spital."

Accidentul s-a produs în zona localităţii Oiejdea, la 6 kiloemtri de Alba Iulia spre Teiuş. Conducătorului aunui autotren a semnalizat pentru a intra la societatea Transavia, iar alte patru maşini au oprit în spatele acestuia.

Şoferul unui alt autotren nu a observat maşinile oprite în faţa sa şi nu a mai putut opri. Rezultatul a fost avariarea celor şapte autovehicule implicate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite