Accident pe DN1 în Alba: 3 autoturisme implicate, 2 persoane rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei autoturisme au fost implicat luni, în jurul orei 14.30, într-un accident de circulaţie produs pe DN1 în zona localităţii Dumbrava, la limita dintre judeţele Alba şi Cluj.

UPDATE 2: Comunicatul IPJ Alba - „La data de 19.03.2012, ora 13.50, pe DN 1, km 429+600 metri în afara localităţii Unirea, S.T.A., de 26 de ani, din comuna Coroisinmartin, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda - Aiud, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în fata sa, condus de S.G.A., de 56 de ani, din municipiul Târgu Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea impactului autoturismul condus de S.T.A. a fost lovit din lateral de un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Ungaria.  În urma accidentului S.T.A. a suferit o fractură la nivelul policelui drept şi un traumatism abdominal iar o femeie în vârstă de 80 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit un traumatism de coloană şi traumatisme cranio cerebral şi facial, ambii rămânând internaţi în spitalul din Aiud.“

UPDATE 1: Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei regulamentare între autoturisme. Persoanele rănite, şoferul vinovat şi un pasager din maşina acestuia, sunt în afara oricărui pericol. Circulaţia a fost reluată la 30 de minute de la producerea accidentului

Două persoane au fost rănite în urma accidentului şi au fost transportate la spital. Sensul de circulaţie Cluj - Aiud este restricţionat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite