Trei fraţi au murit într-un cumplit accident rutier pe DN1 în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident cumplit pe DN1, în judeţul Alba, pe raza comunei Mirăslau. Trei fraţi, pasageri într-un autoturism, au decedat marţi seara după ce maşina a intrat într-un autocar.

UPDATE 2 Comunicatul IPJ Alba:  „La data de 27.12.2011, ora  19.34, pe DN 1,  la km 415+ 173 metri,  în afara localităţii Miraslău, H.I.T., de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus de B.V., de 38 de ani, din municipiul Rîmnicu Vîlcea, care efectua o cursă regulată de transport persoane pe ruta Râmnicu Valcea- Cluj Napoca. În urma accidentului conducătorul autoturismului precum şi H.I.T. un minor de 17 ani, din judeţul Mureş si H.G.S., o tânără de 24 de ani, din municipiul Alba Iulia, ambii pasageri în autoturism, au decedat. Cercetările sunt continuate“

UPDATE 1 : Cei trei decedaţi în accidentul rutier sunt fraţi. Locuiesc în Alba Iulia şi se numesc Horincaş. Şoferul vinovat de producerea accidentului avea 26 de ani. În maşină e mai aflau sora acestuia în vârstă de 24 de ani şi fratele de 17 de ani. Şoferul se numeşte Timotei Horincaş iar fratele acestuia Samoilă Horincaş.

Un sens de circulaţie a fost blocat în urma accidentului. Pentru scoaterea cadavrelor din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.Accidentul a avut loc în jurul orei 19.30. Pompierii au intervenit şi pentru stingerea incendiului izbucnit în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

Accident grav pe DN1

Porivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, şoferul unui autoturism Opel care circula de la Cluj spre Aiud s-a angajat în depăşirea unui TIR, a derapat şi a intrat în coliziune cu un autocar Dacos plin cu pasageri. Autoturismul este înmatriculat în Alba şi are numărul AB 85 HIT, iar şoferul este din Alba Iulia. Autocarul are numărul de înmatriculare VL 06 KKK. Pasagerii autocarului nu au fost răniţi în urma accidentului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite