Accident de muncă în Cetatea Alba Carolina. Un muncitor a căzut cu schelă cu tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a căzut de pe schelă a suferit mai multe leziuni în zona capului. Accidentul de muncă este cercetat atât de poliţişti, cât şi de inspectorii ITM.

Poliţiştii au fost anunţaţi de producerea accidentului marţi, în jurul orei 10.00. La faţa locului, oamenii legii au contatat că un muncitor de 35 de ani, din municipiul Aiud, s-a dezechilibrat şi a căzut cu schelă cu tot, în timp ce monta suporţi pentru rigips. Pe schela amlasată la înălţimea de aproximativ doi metrii se mai afla un bărbat, însă, acesta a reuşit să sară la timp şi să se salveze.

Potrivit raportului întocmit de anchetatori, bărbatul împreună cu alţi muncitori amenajau interiorul unei clădiri vechi, folosită drept depozit, amplasată chiar deasupra Caponierei, dintre bastionul Trinitarienilor şi Sfântul Ştefan, şi situată în interiorul fortificaţiei de secol XVIII. 

Muncitorul este la Spitalul de Urgenţă Alba, sub supraveghere medicală.

Potrivit şefului ITM Alba, Dorel Fiţ, în prima etapă cazul este cercetat de firma care executa lucrarea de amenajare, iar ulterior va fi trimis spre avizare Inspectoratului  Teritorial de Muncă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite