Alba Iulia: Înfrângere pentru FC Unirea în faţa AS Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Înfrângere pentru FC Unirea în faţa AS Cannes
Alba Iulia: Înfrângere pentru FC Unirea în faţa AS Cannes

FC Unirea Alba Iulia a cedat la limită în faţa formaţiei franceze de liga a treia AS Cannes în cea de a doua partidă amicală jucată în turneul de pregătire din Austria

Francezii, pentru care meciul cu uniriştii a reprezentat ultimul test din stagiul austriac, s-au impus cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul marcat în minutul 7 de John Tshibumbu.

În ciuda înfrângerii, tehnicianul Adi Falub s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi şi a spus că disputa cu francezii a fost utilă. Întâlnirea a marcat debutul atacantului sârb de 23 de ani Rade Veljovic (împrumutat de la CFR Cluj) în formaţia din Cetatea Marii Uniri.

În partida cu AS Cannes primul “11” unirist a avut următoarea alcătuire: Rotaru – I. Bălan, S. Rădoi, Poverlovici, Bucurică – Selagea, Dâlbea, Fl. Dan, C. Cristea – Sg. Costea. B.Verdeş. Au mai fost folosiţi: Bumbac, Fl. Ilie, Giurgiu, I. Matei, I. Grozav, Pepenar, F. Himcinschi şi Veljovic.

La mijlocul acestei săptămâni, în primul meci al turneului din Ţara Valsului, FC Unirea Alba Iulia dispusese cu 3-1 de gruparea austriacă de liga a doua SV Magna Wienerberg.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite