ALBA Un partid politic caută candidaţi la mica publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un partid politic mai puţin cunoscut abordează o metodă neobişnuită pentru a participa la alegerile locale. Caută candidaţi prin intermediul anunţurilor de mică publicitate.

În presa locală din Alba a apărut mai multe zile la rând un anuţ de mică publicitate prin care Partidul Poporului Legea Cojocaru caută candidaţi pentru alegerile locale din luna iunie. „Partidul Pooporului Legea Cojocaru (PP – LC) anunţă deschiderea de filiale în judeţul Alba. Simpatizanţii interesaţi să candideze la alegerile locale ne pot contacta la numerele de telefon...”, astfel sună anunţul publicitar din presă.

Acest partid a fost înfiinţat de economistul Constantin Cojocaru. Legea Cojocaru promovată de liderul acestui partid susţine înfiinţarea unui fond de investiţii al poporului, care ar urma să fie alimentat din impozite pe averile persoanelor fizice, juridice şi ale statului.

Pe site-ul dedicat prezentării legii, Constantin Cojocaru susţine că ideile sale au fost „furate” de patronul OTV, Dan Diaconescu, care a înfiinţat un partid politic asemănător, Partidul Poporului – Dan Diaconescu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite