ALBA Un bărbat s-a aruncat de la etajul întâi al Spitalului Judeţean UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean are peste 600 de pacienţi
Spitalul Judeţean are peste 600 de pacienţi

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a încercat să se sinucidă, miercuri, aruncându-se de la etajul I al Spitalului Județean Alba. Este a doua tentativă de sinucidere a bărbatului în ultima săptămână.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba: "La data de 04.07.2012, orele 18.20 Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un asistent medical de la Spitalul Judetean de Urgente Alba cu privire la faptul că, un bărbat în varstă de 57 ani, din Gârda de Sus, județul Alba, s-a aruncat de la etajul I pe un geam al spitalului.

Persoana a rămas conștientă și a fost dusă la Secția Urgente, unde i s-au acordat primele îngrijiri, fiind reinternată ulterior în aceeași secție.  Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că C.C. era internat la Secția Chirurgie  a Spitatului de Urgență Alba Iulia, încă din data de 02 iulie a.c., fiind transferat de la Spitalul Câmpeni în urma unei automutilări prin injunghiere, acest gest fiind făcut pe fond depresiv.

Bărbatul era internat la secția de chirurgie a spitalului după ce în urmă cu câteva zile a încercat să își pună capăt zilelor folosind un cuțit cu care s-a înjunghiat singur în zona inimii și a abdomenului"

La un moment dat a decis, din nou, să se sinucidă şi a sărit de la etajul I al spitalului.

Bărbatul nu a reuşit nici în cea de-a doua tentativă. A fost preluat rapid de medici şi stabilizat. Victima era în stare conștientă în momentul în care medicii i-au acordat primul ajutor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite