ALBA 600.000 de lei pentru Urgenţa Spitalului Judeţean. 30.000 de pacienţi în şapte luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Alba va primi la rectificarea bugetară suma de 600.000 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de bunuri şi servicii, dar şi pentru plata personalului medical.

”Sunt bani pe care noi i-am solicitat și i-am obținut. Au fost luați de la alte unități și distribuiți către cei care au demonstrat că îi folosesc eficient. Banii vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor de personal, având în vedere că avem deja doi medici nou angajați și urmează să organizăm al treilea concurs, și pentru acoperirea cheltuielilor cu Smurd-ul”, a declarat managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă.

„O să ne descurcăm bine până la sfârşitul anului mai ales că vom primi echipele de terepie intensivă de pe ambulanţele Smurd şi avem trei medici noi“, a afirmat medicul Aurel Crişan, şeful secţiei de Urgenţă a spitalului. Acesta a completat că, dacă în 2011 au fost 46.000 de persoane care s-au prezentat la Urgenţă, în 2012, până în luna august, s-au prezentat 30.000 de pacienţi.

„Până la sfârşitul anului vom depăşi cifra de 50.000 de pacienţi. Sunt moment când trebuie suplimentat personalul pentru că nu se mai face faţă“, a completat Aurel Crişan.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite