ALBA Tineri reţinuţi pentru ultraj şi port de armă albă. Au ameninţat oamenii cu o coasă şi o bâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Trei persoane au fost reţinute luni de poliţişti pentru infracţiuni de furt şi ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept de armă albă. Acestea vor fi duse pentru audieri la procurori cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de jos, au continuate cercetările cu privire un tânăr de 21 de ani (M.D.) din comuna Ighiu, care la data de 12.08.2012, a fost prins în flagrant, imediat după ce a sustras bijuterii şi bunuri, în valoare totală de 1.000 de lei, dintr-o casă nelocuită din Şard.

Astfel, din probatoriul administrat, poliţiştii au stabilit că tânărul este suspect şi de comiterea, în cursul lunii ianuarie 2012, a furtului de 3 capace de canalizare de pe raza comunei Ighiu, a furtului unui telefon mobil, comis la data de 21.02.2012 precum şi a altor 3 furturi de elemente metalice, comise în luna mai 2012, din curţile unor locuinţe din comuna Ighiu. Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere urmând ca în cursul zilei de marţi, 14.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

De asemenea, în urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de M.R.F., de 32 de ani şi M.D., de 34 de ani, ambii din comuna Cîlnic. Cei doi, în timp ce se aflau în faţa unui local public din comună sub influenţa alcoolului, au provocat un scandal, ameninţându-i pe cei prezenţi cu o coasă şi o bâtă.

Bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de armă albă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite