ALBA „Tâlharii“ de pe DN1, trimişi în judecată. O victimă, legată şi abadonată pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost aduşi la Poliţie pentru audieri
Suspecţii au fost aduşi la Poliţie pentru audieri

Trei bărbaţi din Orăştie, acuzaţi de tâlhărie, au fost trimişi în judecată de procurori la Judecătoria Alba Iulia. Cei trei acţionau pe drumurile naţionale, unde luau la ocazie diferite persoane pe care le deposedau prin violenţă de bunuri şi bani.

Primul termen al procesului va avea loc în 29 mai 2012. Ilie Alin Moldovan (22 ani), Josin Remus Stoica (26 ani) şi Marius Valentin Talpeş (19 ani) sunt acuzaţi de două astfel de fapte în judeţul Alba. Au tâlhărit în luna februarie două persoane, una pe şoseaua de centură o oraşului Alba Iulia, iar cealaltă în Aiud.

În timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 1, au luat la ocazie, din Aiud, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Rădeşti. În momentul în care au ajuns pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au intrat pe o stradă lăturalnică, l-au dat jos din autoturism, l-au ameninţat cu o şurubelniţă şi i-au sustras telefonul mobil şi suma de 1.270 lei după care l-au legat cu propriul fular la ochi şi l-au abandonat

La Aiud, prin folosirea aceluiaşi mod de operare, cei trei au tâlhărit un bărbat în vârstă de 38 de ani. Pe acesta l-au deposedat, tot prin ameninţare, de un telefon mobil şi de suma de 40 de lei. Moldovan şi Stoica sunt în arest preventive de la sfârşitul lunii februarie. Pentru faptele lor riscă până la 20 de ani de închisoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite