ALBA Dosar penal pentru lovire: şi-a bătut nevasta pentru că nu a făcut curăţenie în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat penal pentru lovire după ce şi-a bătut nevasta şi pe sora acesteia. Bărbatul i-a repoşat soţiei că nu a făcut curăţenie în casă.

Scandalul a avut loc luni pe strada Eleşteului din Alba Iulia. La faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmi.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului a rezultat faptul că este vorba de un conflict familial, izbucnit pe fondul acutizării unor neînţelegeri care trenau între doi soţi. Primele concluzii indică drept factor declanşator reproşurile bărbatului în legătură cu faptul că soţia nu ar fi făcut curăţenie în casă. În faţa nemulţumirii exprimate de soţ femeia a reacţionat şi, sprijinită de sora sa, l-a înjurat şi ameninţat pe acesta cu acte de violenţă. La început surprins de reacţia soţiei, bărbatul şi-a revenit repede, le-a îmbrâncit, le-a lovit şi, trăgându-le de păr, le-a scos pe cele două afară din locuinţă. În urma agresiunilor la care au fost supuse femeile au avut nevoie de îngrijiri medicale”, se afirmă într-un comunicat al Jandarmeriei.

Bărbatul a fost identificat ca fiind B.D., de 40 ani, domiciliat în Alba Iulia, necunoscut cu antecedente penale. Jandarmii au efectuat pe numele acestuia actele premergătoare cercetării, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite