ALBA Grupare de proxeneţi cu bordel la Viena condamnată la 12 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane acuzate de proxenetism au fost condamnate de Judecătoria Alba Iulia la un total de 12 ani de închisoare. Doi bărbaţi şi o femeie sunt judecaţi pentru constituirea unei reţele de prostituţie, care avea un bordel la Viena, în Austria.

Mihael Haiduc (31 ani) a fost condamnat la 6 ani de închisoare, în timp ce Liviu Naghi Berki (40 ani) şi Diana Corina Alb au primit fiecare o pedeapsă de câte 3 ani de închisoare.

Reţeaua de proxenetism şi prostituţie a acţionat în cursul anilor 2008 şi 2009. Liviu Berki se ocupa cu racolarea tinerelor, iar Mihael Haiduc le convingea să meargă în Austria, în vederea practicării prostituţiei.  Diana Alb, concubina lui Haiduc, practica ea însăşi prostituţia în acel club. Ulterior, s-a ocupat de supravegherea tinerelor aduse şi colectarea banilor obţinuţi din activitatea infracţională.

B. Letiţia (19 ani) şi R. Susana (23 de ani), din Alba, au fost racolate şi duse în bordelul din Viena.  Alte şase tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, cărora le-au propus să practice prostituţia au refuzat să se deplaseze în Austria.

Inculpaţii au fost trimişi în judecată în septembrie 2010, iar Berki şi Haiduc au fost judecaţi în prima parte a procesului în arest preventive. Sentinţa Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi contestată cu recurs.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite