ALBA Plângere şoc la EON Gaz: o femeie acuză angajatul care citeşte contorul, „armăsar nepotolit sexual“, că îi cere să facă sex pe bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plângerea făcută de femeie
Plângerea făcută de femeie

Societatea EON Gaz Distribuţie Târgu Mureş a primit o sesizare mai puţin obişnuită din partea unei femei din judeţul Alba. Clienta a reclamat faptul că angajatul care citeşte contorul sau verifică instalaţia, pe care îl numeşte „armăsar nepotolit sexual“, îi propune „să facă sex cu el“ pe bani.

Sesizarea a fost înregistrată la EON Gaz Târgu Mureş în 31 iulie 2012 şi a fost distribuită pentru rezolvare la Departamentul Investigaţii ai societăţii. „De câte ori vine la citit la contor sau la verificări de gaze, îmi propune să fac sex cu el. Dar numai în timpul dimineţii, în timpul orelor de program pentru a nu avea probleme acasă. Îmi spune că mă duce cu maşina unde vreau eu, că îmi dă bani sau euro pentru o partidă de amor”, afirmă femeia în sesizarea trasmisă conducerii EON Gaz Târgu Mureş.

„Victima“ angajatului de la societatea distibuitoare de gaze naturale locuieşte în satul Gura Arieşului, din comuna Lunca Arieşului. Femeia a avut nefericita inspiraţie să îi povestească situaţia socrei sale, care l-a atenţionat pe soţul acesteia. Urmarea a fost faptuol că soţul a bătut-o de mai multe ori pe femeie, care se consideră nevinovată.

„Am povestit toate acestea la soacra mea. Aceasta i-a spus la soţul meu, care m-a bătut de multe ori pe nedrept din cauza asta. Acum chiar vrea să bage la divorţ din cauza acestuio individ. M-a ameninţat că îmi închide gazul dacă tot îl refuz. Alte femei i-au cedat“, mai susţine femeia în plângere.

Clienta solicită directorului EON Gaz să dispună măsuri împotriva angajatului. „Vă rog să luaţi măsuri disciplinare împotriva acestui armăsar nepotolit sexual. Daţi-i de lucru să nu mai umble în timpul orelor de serviciu după femei. Destramă familii şi rămân copii pe drumuri“, afirmă femeia din Gura Arieşului.

Eon
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite