ALBA Patron de pensiune reţinut pentru de trafic de minori şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unei pensiuni din Alba Iulia a fost reţinut, marţi, de procurorii DIICOT pentru trafic de minori şi proxenetism. Bărbatul a fost  prezentat judecătorilor care i-au eliberat miercuri mandat de arestare pentru 29 de zile. 

Tiberiu Polgar este supectat că a constituit o reţea care plasa fete minore şi majore unor clienţi pentru a obţine venituri financiare. Potrivit reprezentanţilor DIICOT Alba Iulia, pensiunea deţinută de omul de afaceri, era unul dintre locurile unde se desfăşura activitatea infracţională.

La pensiune, anchetatorii ar fi surprins în flagrant un cetăţean belgian care întreţinea relaţii sexuale cu o minoră.  În afară de Tiberiu Polgar (50 ani), un alt bărbat a primit interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu. Reţeaua de proxenetism funcţiona la pensiune din anul 2010. Procurorii au descoperit până acum şase victime, dintre care trei minore, cu domiciliul în zona Alba Iulia şi în Cugir.

Clienţii fetelor erau oameni de afaceri, cetăţeni străini şi chiar persoane publice din Alba Iulia. Tariful practicat pentru o partidă de sex era de 200 de euro, bani împărţiţi între prostituate şi proxeneţi. Clienţii erau găsiţi, în principal, de proxeneţi. Pedapsa prevăzută de lege pentru aceste fapte poate ajunge până la 15 ani de închisoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite