ALBA Opt bărbaţi arestaţi preventiv pentru furt calificat. Vezi cine sunt inculpaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Opt persoane au fost arestate preventiv joi de Judecătoria Aiud pentru furt calificat din incinta unei societăţi comerciale din oraş. Bărbaţii locuiesc în oraşul Simeria, judeţul Hunedoara.

Poliţiştii şi procurorii anchetează în acest dosar nouă bărbaţi, dar au fost propuşi pentru arestare preventivă opt dintre ei: Alexandru Vasile Boldijar, Daniel Suraj Brătima, Vinetu Brătima, Emil Brumar, Ionuţ Chiper, Iosif Farcaş, Petru Iakab şi Florin Ovidiu Sîrb. Inculpaţii au contestat sentinţa de arestare la Tribunalul Alba. Furturile au avut loc în perioada 29.05-05.06.2012 din incinta uzinei de vagoane din Aiud.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 38 ani, toţi din oraşul Simeria, judeţul Hunedoara, au pătruns în trei rânduri, pe timp de zi, în incinta uzinei, de unde au sustras componente metalice de la va  goanele aflate în reparaţii, bunuri în valoare totală de 229.400 lei, cu scopul de a le valorifica la centre de colectare a deşeurilor feroase“, se afirmă în comunicatul IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite