ALBA Închisoare cu suspendare pentru un bătrân acuzat de corupţie sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat de 61 de ani din comuna Ciuruleasa a fost condamnat de Judecătoria Cîmpeni la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru corupţie sexuală şi ameninţare. Ioan Toader a acostat o minoră de 11 ani.

Bătrânul a primit 2 ani şi 6 luni pentru corupţie sexual, respective 4 luni pentru ameninţare. Magistraţii au contopit pedepsele în cea mai grea pe care au suspendat-o din punct de vedere a executării pe o perioadă de 6 ani şi 6 luni. Bărbatul mai trebuie să plătească familiei victimei daune morale de 3.000 de lei, dar şi cheltuilei judiciare de aproape 2.000 de lei.

Potrivit magistraţilor, în data de 14 august 2012, în timp ce se afla în curtea fostei unităţi militare din Abrud, Ioan Toader a acostat o minoră de 11 ani, din Abrud, pe care, împotriva voinţei ei, a sărutat-o, a mângâiat-o în zonele intime după care a ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va spune cuiva ce i s-a întâmplat.

Poliţiştii şi procurorii au demarat ancheta ca urmare a sesizării depusă la data de 18.08.2012, de către mama minorei. Bătrânul a stat în arest până la pronunţarea sentinţei Judecătoriei Câmpeni, în 2 octombrie. Inculpatul poate face recurs la Curtea de Apel.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite