ALBA IULIA Şi-a bătut concubina după ce a primit un ibric în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat penal după ce şi-a bătut concubina. A motivat gestul său prin faptul că femeia l-a lovit cu un ibric în cap.

Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi concubini a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Acveştia au fost solicitaţi pentru aplanarea unui scandal dintr-un imobil de pe strada Petru Maior din Alba Iulia, unde doi concubini se certau din motive financiare.

Femeia prezenta urme vizibile de violenţă pe un antebraţ, care fuseseră produse de concubin. La rândul său, bărbatul a declarat că a fost nevoit să recurgă la violenţă fizică, pentru că fusese lovit de femeie cu un ibric în cap.

Cei doi au fost conduşi la Spitalul Judeţean Alba şi, după ce au primit îngrijiri medicale, au ajuns la sediul Jandarmeriei Alba, unde s-au stabilit împrejurările în care s-a produs incidentul.

Pe numele lui Mircea P. (49 de ani), domiciliat în municipiul Alba Iulia, au fost efectuate actele premergătoare cercetări penale. Acesta este suspectat de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite