ALBA Gestionar cercetat pentru delapidare. A înscenat furtul sumei de 1.400 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestionarul unui magazin din Blaj a încercat să acopere faptul că şi-a însuşit o sumă de bani din casă prin înscenarea unui furt. Poliţiştii au descoperit minciuna iar bărbatul este cercetat pentru delapidare.

Furtul a fost sesizat poliţiei în 05.03.2012. Liviu A.C. (25 ani) din municipiul Blaj, judeţul Alba, care lucra în calitate de gestionar la un magazin din localitate, despre faptul că în cursul zilei de 05.03.2012 între  orele 09.30 – 09.45, persoane necunoscute, i-au sustras din magazin suma de 1.400 lei provenită din încasări. În susţinerea reclamaţiei sale, acesta a precizat că banii au fost sustraşi în timp ce el se afla la grupul sanitar, perioadă în care uşa de acces în magazin a fost lăsată  neasigurata cu cheia.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că uşa de acces nu prezintă urme de forţare iar sertarul de unde s-a reclamat sustragerea banilor se află amplasat sub tejgheaua de servire clienţi.

În continuare, poliţiştii au întocmit un dosar de furt cu autori neidentificaţi şi au desfăşurat activităţi specifice de investigare şi cercetare, iar pe baza probelor administrate în ultimele zile au reuşit să stabilească faptul că cei 1.400 lei nu au fost sustraşi de persoane necunoscute ci însuşiţi de gestionar, care pentru a ascunde lipsa din gestiune şi-a înscenat furtul.

În cauză cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei de delapidare şi documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite