ALBA Femeie condamnată la 4 ani în închisoare pentru trafic internaţional de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haşişul era trimis din de soţul femeii din Italia
Haşişul era trimis din de soţul femeii din Italia

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis condamnarea unei femei din judeţul Huneodara la pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru trafic internaţional de droguri. În luna aprilie, inculpata a fost condamnată la o pedeapsă similară de Tribunalul Hunedoara.

Femeia condamnată este Claudia Adriana Hoca şi are 38 de ani. Sentinţa pronunţată în urmă cu câteva zile este în faza de apel. Inculpata mai poate face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Claudia Adriana Hoca a fost prinsă de oamenii legii în timp ce încercau să vândă 496,8 grame de haşiş, contra sumei de 4.300 de euro, într-o benzinărie din Petroşani.

Întreaga cantitate de droguri a fost procurată de Hoca, din Italia, unde urma să se întoarcă la soţul ei, pentru care s-a emis mandat de arestare în lipsă. Femeia a fost arestată preventive în luna februarie.

Din datele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul că cei doi soţi nu sunt la prima infracţiuni. Aceştia au mai introdus în ţară, la sfârşitul anului 2011, mai multe sute de grame de haşiş, din Italia, pe care le-au comercializat pe raza municipiilor Petroşani şi Lupeni. Bărbatul este căutat cu un mandate european de arestare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite