ALBA Femeie cercetată pentru fals privind identitatea. Şi-a abandonat copilul în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 27 de ani din comuna Bistra este cercetată penal de poliţişti pentru fals privind identitatea după ce a folosit buletinul altei persoane la spital, unde a născut un copil. Femeia a abandonat nou-născutul în unitatea medicală.

Tânăra a născut la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba în 11 iunie, dar a a părăsit spitalul şi a abandonat copilul nou născut în ziua următoare.

„Din primele cercetări efectuate de către echipa de polițiști, s-a constat faptul că, o tânără însărcinată, care trebuia să nască, a fost adusă, în data de 11.06.2012, de la Spitalul Orăşenesc Abrud şi apoi internată de urgență la Spitalul Judeţean Alba.  La internare, tânăra s-a legitimat cu o carte de identitate pe numele de T.M.A. de 20 de ani, din comuna Vadu Moţilor, județul Alba. După naștere, pacienta a părăsit spitalul fără acordul medicului, abandonând copilul nou născut. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că posesoara actului de identitate, prezentat de pacientă la internare, a pierdut cartea de identitate în cursul anului 2010“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Poliţiştii au reușit să identifice femeia în cauză în persoana unei tinere (C.C.) de 27 de ani, comuna Bistra, județul Alba. Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite