ALBA Dezbatere între candidaţii la Primăria Abrud: soarta spitalului și atragerea investitorilor în oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii la funcţia de primar al orașului Abrud își vor prezenta strategia  în cadrul unei dezbateri publice tematice, organizată în oraș de o alianță neguvernamentală.

Evenimentul  are loc joi, 31 mai, în clădirea Școlii de Aplicație din Abrud, sala Amfiteatru, de la ora 16.00. La masa rotundă participă cei patru candidați la funcția de primar, reprezentanți ai presei locale din Alba, dar și publicul larg. Întrebările vor fi adresate de jurnaliști și vor avea legătură doar cu două teme prestabilite: „Spitalul orășenesc Abrud-continuitate și dezvoltare“, respectiv „Primarul în relația cu potențialii investitori-strategie, proiecte și implementarea acestora“.

Fiecare jurnalist prezent la dezbatere va trebui să adreseze întrebările în intervalul stabilit de organizator, regulă valabilă și pentru răspunsurile date de candidații  la primăria Abrud.

Organizatorul evenimentului este asociația neguvernamentală Coaliția 52, prin reprezentantul local Nicu Bârlea.

Sinteza şi concluziile mesei rotunde privind soluţiile propuse de cei patru candidați vor fi prezentate ulterior publicului prin intermediul presei.

Primăria Abrud este disputată de patru candidați: Bîrlea Victor(PPDD), Burde Laurențiu Claudiu(indepenent), Rațiu Tiberiu(PDL) și Simina Nicolae(USL).

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite