ALBA Condamnat din reţeaua „Prostituate pentru VIP-uri“ prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Bălan a stat o perioadă în arest preventiv
Adrian Bălan a stat o perioadă în arest preventiv

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Alba Iulia, condamnat la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu executare pentru proxenetism, a fost prins de poliţişti pe raza coumunei Doştat. Adrian Bălan a făcut parte din reţeaua „Prostituate pentru VIP-uri“.

„Bălănel“ a fost prins duminică, 7 octombrie, şi a fost depus în Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei. Tânărul era dat în urmărire naţională şi internaţională.

Sentinţa definitivă a fost pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în luna iulie. Bălănel a recunoscut faptele şi a beneficiat de o reducere a pedepsei. Tânărul a stat în acest dosar în arest preventiv mai mult de şase luni, perioadă care se va recunoaşte la executarea pedepsei.

În dosarul în care a fost judecat Bălan au mai fost condamnate două persoane: Adrian Trifa a primit 1 an şi 6 luni închisoare şi interzicerea unor drepturi, cu suspendare, în timp ce Sicoe Solomon a a fost condamnat la 2 luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi, tot cu suspendare. Trifa a fost judecat pentru proxenetism, iar Solomon pentru instigare la şantaj.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite