ALBA La o secţie din Blandiana sunt aşteptate la vot 29 de persoane. Vezi secţiile cu cei mai mulţi alegători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri locale 2012
Alegeri locale 2012

Numărul alegătorilor care sunt cuprinşi în listele electorale permanente din Alba variază de la câteva zeci într-o secţie, la 1.900 în alta. Cei mai puţin sunt într-o secţie de vot din Blandiana, iar cei mai mulţi la o secţie din Sebeş.

La secţia de vot nr. 3 din comuna Blandiana sunt înscrişi pe listele electorale doar 29 de alegători din satele Răcătău, Ibru şi Poieni. Comuna are în total pe liste un număr de 651 de alegători. Cu 1 alegător în plus este secţia nr. 6 din comuna Valea Lungă, unde sunt înscrişi pe listele electorale 30 de persoane, locuitori ai satului Făget.

39 de persoane ar trebui să voteze la secţia nr. 3 din comuna Ohaba, în timp ce la secţia nr. 4 din Pianu sunt 45, iar la secţia nr. 21 din Cugir sunt pe liste un număr de 51 de alegători. Secţii cu electorat foarte mic pe liste mai sunt la Săliştea (55 de alegători), Scărişoara (56 alegători) , Ocoliş (65 alegători) şi la Horea (68 alegători). În total 20 secţii de vot din judeţ au mai puţin de 100 de persoane pe listele electorale.

Cei mai mulţi alegători prezenţi pe lista permanantă a unei secţii de vot sunt în satul Petreşti din Sebeş. La secţia nr. 15 de la Şcoala generală din Petreşti sunt arondate un număr de 1.899 de persoane. Tot în Sebeş, la secţia nr. 3 sunt 1.790 de alegători. În Alba Iulia, cele mai multe persoane ar trebui să voteze la secţia nr. 43 în localitatea Miceşti, unde sunt pe lista permanantă 1.797 de persoane. În mdiul rural, cei mai mulţi alegători sunt înscrişi la secţia de vot nr. 1 din comuna Sîntimbru: 1.588.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale. „Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite