ALBA Bătrână de 80 de ani carbonizată în timp ce dădea foc la vegetaţia din grădină UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână în vârstă de 80 de ani a murit sâmbătă în chinuri groaznice carbonizată în faţa locuinţei proprii, în comuna Sântimbru din judeţul Alba. Femeia a încercat să dea foc la resturile de vegetaţie din grădină.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba - "La data de 17.03.2012, orele 14,30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au fost sesizaţi prina SNUAU 112, cu privire la faptul o femeie din localitatea Totoi a luat foc în timp ce a aprins resturi vegetale în curtea locuinţei. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei 1 Poliţie  Rurală Galda de Jos, însoţiţi de tehnician criminalist, care a constatat că în curtea unui imobil se afla cadavrul lui B.A., de 81 de ani.

Din primele cercetări a rezultat că femeia a decedat în timp ce a dat foc resturilor vegetale din curte. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.“

Potrivit IPJ Alba, femeia avea probleme de deplasare şi se ajuta prin intermediul unor cârje. A încercat să aprindă resturile de vegetaţie din grădina locuinţei, în satul Totoi, comuna Sântimbru.

Focul s-a întins cu repeziciune şi a surprins-o pe bătrână, care nu a mai apucat să plece. A fost cuprinsă de flăcări şi carbonizată. Un vecin care a văzut ce s-a întâmplat a anunţat salvarea dar medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul. Poliţiştii au demarat o anchetă.

O altă tragedie similară era aproape să se întâmple în comuna Vinţu de Jos. Un bărbat care a dat foc la vegetaţia uscată de pe câmp s-a salvat în ultima clipă. Acesta a ajuns la spital cu arsuri la o mână.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite