ALBA Bătrân mort în incendiu provocat de un fulger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 70 de ani, din satul Marineşti, comuna Întrgalde a fost găsit mort, luni noaptea, într-o anexă a locuinţei sale distrusă de un incendiu.

Potrivit IPJ Alba, cel mai probabil, flăcările care au cuprins bucătăria de vară provin de la un fulger din tipul furtunii de aseară.

Comunicatul IPJ Alba: "În data de 11.06.2012, orele 22.56, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Întregalde, sat Marineşti, cu privire la faptul că, în jurul orelor 22,00, un fulger a lovit grajdul situat la aproximativ un kilometru de locuinţa sa iar soţul său, în vârstă de 71 de ani, care se adăpostise în grajd, a fost lovit de trăsnet a decedat.

Din cauza descărcării electrice grajdul a luat foc iar în interior au ars şi două bovine.   Având în vedere condiţiile atmosferice şi relieful greu accesibil, deplasarea echipei de cercetare însoţită de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi medic legist, a fost amânată pentru dimineaţa acestei zile. În prezent cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment."

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite