ALBA Bărbat reţinut pentru şantaj, după ce a cerut bani prin ameninţări cu violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din oraşul Abrud a fost reţinut luni de poliţişti pentru acuzaţia de şantaj. Este acuzat că, sub ameninţarea unor acte de violenţă, a solicitat bani de la mai multe persoane.

Poliţia a fost sesizată d eun tânăr de 18 ani, care a reclamat faptul că La data sub ameninţarea violenţei, un bărbat i-a a pretins o sumă de bani.

„În baza sesizării, echipa de poliţişti a realizat un flagrant, iar bărbatul (D.A.I.) a fost prins imediat după primirea unei bancnote de 100 lei, marcată anterior chimic cu inscripţia ŞANTAJ. În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, în cursul lunilor mai şi iunie 2012, prin ameninţări cu lovire şi darea în vileag a unor fapte imaginare sau reale, învinuitul a  pretins şi primit în mod repetat sume de bani în valoare totală de 5.650 lei, de la trei persoane din judeţul Alba, astfel că mai este cercetat de către poliţişti în alte trei dosare penale sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de şantaj”, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite