ALBA Bărbat condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sală de judecată
Sală de judecată

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la 6 ani de închisoare în regim de detenţie pentru trafic de minori. Vasile Gheorghe Varvaroi este acuzat că a „protejat“ o minoră care se prostitua pe centura oraşului Alba Iulia.

Varvaroi a fost trimis în judecată în august 2011 de procurorii DIICOT Alba Iulia. La instanţa de fond, Tribunalul Alba, bărbatul a primit 5 ani de închisoare. “Admis apelul DIICOT. Desfiinţat sentinţa sub aspectul modalităţii de contopire a pedepsei inculpatului. Stabilit pedeapsa la 6 ani închisoare. Respins apelul inculpatului”, se afirmă în minuta Curţii de Apel Alba Iulia. Decizia mai poate fi contestată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Bărbatul mai este inculpat şi într-un dosar în care este acuzat de proxenetism aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. În cauză mai sunt judecaţi Nicolae Ovidiu Bota (36 ani) din Sebeş şi două femei, Ileana Kozak şi Daniela Andreea Kozak.

Inculpata Daniela Andreea Kozak din dosarul de proxenetism şi prostituţie de la Judecătorie este victima inculpatului Varvaroi Vasile Gheorghe în dosarul de trafic de minori de la Tribunal. Bărbaţii sunt acuzaţi că protejau câteva prostituate, dintre care una minoră, pe care le plasau la clienţi ce frecventau un bar din Alba Iulia, situat pe strada Olteniei, şi pe şoseaua de centură a oraşului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite