ALBA Bărbat mort după ce s-a aruncat din tren lângă Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat luni dimineaţă din trenul accelerat Iaşi - Timişoara în zona localităţii Mirăslău din judeţul Alba, lângă oraşul Aiud.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba: "În data de 30.07.2012  în jurul orelor 07.00 lucrătorii Postului de Poliţie Transport Feroviar Aiud, au fost sesizaţi  de către impiegatul de mişcare de serviciu în staţia CF Aiud, cu privire la faptul că trenul de călători Regio nr. 2442, care circulă pe relaţia Vinţu de Jos – Târgu Mureş, între Haltele de mişcare  C.F. Decea şi Mirăslău, a surprins şi accidentat o persoană.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat, pe magistrala de cale ferată 300, la km 420 + 390 m, între şinele de cale ferată a firului I de circulaţie,   cadavrul lui A.G., de 42 de ani, din comuna Codăieşti judeţul Vaslui, în urma primelor cercetări stabilindu-se că acesta s-a aruncat, în timpul mersului, din trenul care se deplasa pe relaţia Iaşi – Timişoara, fiind surprins de  trenul de călători Regio nr. 2442, care se deplasa în direcţia opusă.  Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Aiud în vederea efectuării necropsiei".

Bărbatul are 42 de ani şi este din Vaslui. Victima a căzut şi a fost lovită de un alt tren care circula pe a doua linie.

Bărbatul decedat se afla în tren împreună cu fratele său. Acesta din urmă este audiat de poliţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite