ALBA Bărbat acoperit de pământ într-o fântână. Pompierii nu l-au mai putut salva UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost îngropat la 5 metri sub pământ
Bărbatul a fost îngropat la 5 metri sub pământ

Un bărbat care lucra într-un puţ de fântână în satul Ighiel, comuna Ighiu, judeţul Alba a fost surprins joi de o surpare de pământ.

UPDATE: Comunicatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă - "Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit, începând cu ora 14.25, în loc. Ighel, com. Ighiu, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru degajarea şi acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane surprinse de surparea pământului, în timp ce făcea săpături pentru amenajarea unei fântâni.

Bărbatul a fost îngropat la 5 metri sub pământ

La sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că C.G., în vârstă de 41 de ani, a fost surprins, la o adâncime de aproximativ 5 m, de surparea pământului şi a cinci oale de fântână. Victima a fost acoperită complet cu pământ şi a decedat înainte ca echipajele de intervenţie să ajungă la ea."

Bărbatul a fost îngropat la 5 metri sub pământ

Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi de la poliţie au intervenit la faţa locului pentru salvarea persoanei acoperite de pământ.

Din păcate, echipa de intervenţie nu a mai putut face nimic pentru salvarea victimei. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Ighiu, a murit în urma surpării pământului peste el.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite