ALBA Bărbat din Bucureşti urmărit 20 de kilometri de poliţişti după ce a trecut pe roşu la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bucureşti a rămas fără permis de conducere după ce a depăşit o coloană de maşini la semafor şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Incidentul a avut loc în Alba Iulia, miercuri după-amiază.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba - Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în patrulare opriţi în coloană la culoarea roşie a semaforului electric, s-au autosesizat cu privire la un autoturism care a depăşit toate autovehiculele oprite la semafor, continuându-şi deplasarea. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia.

„Poliţiştii au efectuat semnele regulamentare pentru oprire conducătorului auto, însă acesta şi-a continuat deplasarea spre Sebeş. S-a procedat la urmărirea acestuia de către poliţiţtii rutieri, cu autoturismul din dotare, iar după aproximativ 20 de km, conducătorul autovehiculului a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. După ce echipajul de poliţişti a constat că persoana din autoturism nu a suferit leziuni, s-a trecut la imobilizarea acestuia“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că persoana în cauză este un bărbat (I.C. de 47 ani) din Bucureşti, care datorită faptului că prezenta tulburări de comportament a fost condus la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Alba unde a rămas internat. Bărbatul a rămas fără permis de conducere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite