ALBA Autoturism strivit între două TIR-uri pe DN1. Patru persoane au fost rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane aflate au fost rănite joi după-amiază într-un accident produs pe DN1 în judeţul Alba, în zona localităţii Răhău, în apropierea oraşului Sebeş. Un autoturism a fost prins între două TIR-uri.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba: "La data de 26.04.2012, ora 16.34, pe DN 1, km 359+500 metri, în afara localităţii Răhău, V.D.M., de 42 de ani, din Rotterdam, Olanda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus de M.E, de 30 de ani, din Sfîntu Gheorghe, judeţul Covasna, pe care l-a proiectat într-o semiremorcă tractată de autocamion, condus de un bărbat de 25 de ani, din judeţul Mehedinţi, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului conducătoarea autoturismului şi alţi 3 bărbaţi, pasageri  în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital."

Două dintre persoanele rănite au fost prinse între fiarele maşinii, astfel încât a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la garda de intervenţie din Sebeş pentru descarcerarea acestora.

Pe drum a curs combustibil de la autovehiculele implicate, iar pompierii sunt pregătiţi să intervină şi în cazul producerii unui incendiu. Accidentul s-a produs pe sensul de circulaţie de la Sebeş spre Sibiu.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, viaţa răniţilor nu este pusă în pericol. Traficul auto a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie, între Sebeş şi Sibiu. Zona este foarte periculoasă, aici având loc frecvent accidente soldate cu morţi şi răniţi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite