ALBA Autorii a patru furturi de autoturisme VW Golf 5, identificaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au reuşit să îi identifice pe autorii a patru furturi de autoturisme din Alba Iulia, marca VW Golf 5, ce au avut loc în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012. Este vorba despre patru bărbaţi, doi din Ploieşti, iar doi din Sibiu.

Deschoperirea hoţilor a fost posibilă în condiţiile unei colaborări între IPJ Alba şi IPJ Buzău. Astfel, poliţiştii din Alba au reuşit prinderea lui E.M.E., de 30 de ani, din municipiul Ploieşti, care este certat într-un dosar instrumentat de IPJ Buzău, privind furtul mai multor autovehicule, comise atât pe raza ţării noastre cât şi în străinătate.

„În data de 01.08.2012, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe bărbatul care era urmărit de I.P.J. Buzău şi care, în noaptea de 29/30.07.2012, în timp ce conducea un autoturism furat, a reuşit să scape dintr-un blocaj rutier organizat de poliţia buzoiană.  Ulterior acesta a abandonat autoturismul, după care s-a deplasat pe raza municipiului Alba Iulia, la o cunoştinţă a sa, unde, în baza informaţiilor exploatate operativ, a fost identificat de poliţişti”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Bărbatul este cercetat de poliţişti, împreună cu fratele său, în vârstă de 28 de ani şi alţi doi complici, de 33 şi 38 de ani, din judeţul Sibiu, fiind suspecţi de comiterea mai multor furturi de autovehicule, pe raza mai multor judeţe, vizând, în special mărcile VW Golf 5, VW Jetta şi Skoda Octavia 2. Aceştia sunt suspecţii principali în cazul furturilor din perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, a patru autoturisme VW Golf 5, din municipiul Alba Iulia.

Faţă de cei doi fraţi din municipiul Ploieşti, Judecătoria Buzău a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite