188 de cadre, avansate de Ziua Poliţiei la IPJ Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inpsectoratul de Poliţie al Judeţului Alba a organizat în această dimineaţă o şedinţă festivă pentru a marca cei 188 de ani de existenţă ai Poliţiei Române. Cu această ocazie, un număr de 188 de cadre au fost avansate în grad.

„Cu această ocazie au fost adresate felicitări şi mulţumiri poliţiştilor inspectoratului, dar şi familiilor acestora care i-au sprijinit în îndeplinirea cu succes a atribuţiilor de serviciu“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Aceasta a precizat că au fost avansaţi, la termen, în gradul profesional următor, trei comisari de poliţie, cinci subcomisari de poliţie, trei inspectori principali de poliţie, 11 inspectori de poliţie, 15 subinspectori de poliţie, iar la corpul agenţilor de poliţie, au fost avansaţi, tot la termen, în gradul profesional următor, 36 de agenţi şefi de poliţie, 40 de agenţi şefi adjuncţi de poliţie, doi agenţi principali de poliţie şi 61 de agenţi de poliţie.

Tot cu prilejul Zilei Poliţiei Române, pentru merite excepţionale au fost avansaţi în gradul profesional următor, patru ofiţeri de poliţie şi opt agenţi de poliţie.              

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite