Vanghelie: „Nu plec din PSD nici dat afară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a dezminţit, ieri, informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar analiza varianta de a demisiona din PSD şi de a se înscrie în Partidul Iniţiativa Naţională (PIN), formaţiune fondată de actualul său consilier, Cozmin Guşă.

 „Am condus mai multe colective de-a lungul vieţii, iar colectivul de la Bucureşti e unul dintre cele mai frumoase. Am încredere şi ei au încredere în mine. Pentru ei m-am întors în PSD după ce am candidat ca independent. Pentru ei nu pot să plec din PSD. Şi am foarte multe lucruri de făcut în PSD", a declarat Vanghelie pentru „Adevărul".

După ce a fost înlăturat din fruntea PSD Bucureşti, Vanghelie a precizat în repetate rânduri că nu va părăsi tabăra social-democraţilor. „Ştiţi cât stau în PSD? Până mor. Doar oligofrenii pot să creadă că aş pleca din PSD după 17 ani de muncă", spunea Vanghelie în urmă cu câteva săptămâni.

Referitor la candidatura pentru Primăria sectorului 5, vicele PSD a lăsat să se înţeleagă că va intra în  cursă pentru un nou mandat din partea PSD. Cât priveşte visul de a deveni primar general, Vanghelie pare însă resemnat. „Dacă Sorin Oprescu e pe primul loc, atunci asta e, o să-l sprijinim pentru că trebuie să câştigăm la nivelul Bucureştiului. Nu putem să ne împotrivim la ceea ce-şi doreşte populaţia", a afirmat Vanghelie.

Vicepreşedintele social-democrat a fost mazilit de Victor Ponta, care a preluat conducerea organizaţiei PSD Bucureşti, alături de un birou politic care va pregăti filiala pentru alegerile viitoare. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite