FOTO Bere şi vuvuzele la Liberty Parade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 75.000 de oameni s-au distrat la cel mai mare eveniment de stradă dedicat muzicii dance. Mexicani, mumii, pompieri, maimuţe, preoţi, clovni, pisicuţe, militari, drăcuşori - sunt doar câteva dintre personajele care au defilat la Liberty Parade.

O echipă de pompieri a stins spiritele încinse, iar o alta era pregătită să arunce cu spumă. Vuvuzelele de 30 lei bucata, dar şi perucile şi fluierele au fost vedetele din acest an.

Din cauza caniculei, costumele speciale au fost aruncate, petrecăreţii rămânând doar cu pălăriile sau perucile. „E viaţă! E tare! Uau, ce nebunie!", urla alaiul supraîncălzit de alcool şi energizante. Vezi aici galerie foto.

20 de DJ

Coloanele de maşini decapotabile au cărat tineri pe capote, caravana principală fiind compusă din trei camioane descoperite în care DJ-ii au mixat live.

Berea a înveselit atmosfera   Foto: Florin Gheorghe

image

Seara, la scena Liberty Arena s-au adunat peste 75.000 de tineri, cu  mult peste aşteptările organizatorilor. 20 de DJ au întreţinut atmosfera până în zori, printre care Vali Bărbulescu, DJ Andi, DJ Optick. Laserele au acoperit cerul deasupra scenei de 7 metri amplasate pe plajă şi milioane de confetti au zburat deasupra capetelor celor prezenţi.

Tribut lui Michael

Vuvuzele sunt la modă în această vară   Foto: Florin Gheorghe

image

La miezul nopţii, trei tineri în costume cu lumini au dansat pe muzica lui Michael Jackson, în semn de omagiu adus megastarului.  În jurul orei 2.30 dimineaţa, pe scenă au urcat britanicii de la Above&Beyond, numărul patru mondial în clasamentul realizat de publicaţia „DJ Mag".

Turiştii beţi de muzică şi alcool au adormit pe plajă, pe mixurile DJ-ilor prezenţi la eveniment. În urma lor au rămas tone de gunoaie, PET-uri, mucuri de ţigări, confetti şi fluiere.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite