Yeti, Omul Zăpezii, chiar există. Cercetătorii sunt siguri de acest lucru în proporţie de 95%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de oameni de ştiinţă din întreaga lume s-a reunit, săptămâna trecută, la Moscova, acolo unde s-a vorbit despre existenţa unui Om al Zăpezii care trăieşte în Siberia.

Cercetătorii au afirmat că au găsit probe care dovedesc existenţa acestei creaturi, fiind siguri în proporţie de 95% că versiunea rusească a lui Yeti trăieşte în regiunea Kemorovo, din Siberia. Aceştia se bazează pe informaţiile provenite de la oamenii din zonă, care au spus că au văzut o creatură păroasă bipedă.

Mai mult, unele persoane au descoperit şi urme de picior ale lui Yeti, dar şi mai multe fire de păr ciudate, care sunt examinate într-un laborator, pentru a li se stabili provenienţa, anunţă The Huffington Post. Pe site-ul oficial al regiunii Kemorovo au fost postate mai multe informaţii referitoare la acest subiect, dar un muzeograf american a afirmat că aceste informaţii, urme şi fire de păr nu sunt de ajuns pentru a dovedi că Omul Zăpezii chiar există. Alte persoane spun că această poveste cu Yeti este doar o invenţie a cercetătorilor, pentru a le promova turismul ruşilor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite