VIDEO Reacţia incredibilă a unui vânzător atunci când este jefuit de cel mai politicos hoţ din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Statele Unite a recurs, din cauza crizei economice care l-a lăsat fără resurse pentru a-şi întreţine familia, la un gest disperat. El a jefuit un magazin, după ce iniţial şi-a cumpărat ceva din acel loc.

Bărbatul l-a ameninţat pe vânzător cu un pistol, dar acesta din urmă a crezut iniţial că este vorba de o glumă. „V-aş ruga să-mi faceţi o favoare: să goliţi casa de marcat. Acesta este un jaf, domnule. Am nevoie de bani. Am copii care trebuie hrăniţi, domnule. Îmi pare rău că trebuie să fac asta, dar am copii care trebuie hrăniţi", a spus hoţul.

Vânzătorul magazinului a încercat să negocieze cu hoţul şi i-a spus că îi poate oferi o anumită sumă de bani, însă acesta a refuzat. Până la urmă, bărbatul ia toţi banii din casa de marcat şi pleacă. „Vă mulţumesc foarte mult, apreciez şi îmi pare rău. Dacă mă voi pune vreodată înapoi pe picioare, îi voi aduce înapoi", încheie hoţul. Din păcate pentru acesta, toată scena a fost înregistrată de camera de supraveghere a magazinului, auzindu-se perfect dialogul pe care îl poartă cei doi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite