Utilizatorii de BlackBerry nu şi-au putut folosi telefoanele, pentru a treia zi la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce utilizatorii de BlackBerry din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa nu şi-au putut folosi aparatele luni şi marţi, deoarece reţeaua companiei de telefonie mobilă a cedat, astăzi utilizatorii au întâmpinat aceeaşi problemă.

Printre problemele pe care le au persoanele care deţin BlackBerry se regăsesc accesarea serviciilor de e-mail, SMS-uri şi mesagerie instant, anunţă Wall Street Journal. Mai mult, Asociaţia Operatorilor Mobili din România (AOMR) a anunţat, într-un comunicat, că şi utilizatorii de BlackBerry din România sunt afectaţi şi că RIM lucrează la remedierea situaţiei.

Iată comunicatul trimis de AOMR:

„Compania canadiana Research In Motion (RIM), care opereaza serviciul BlackBerry, anunta ca utilizatorii serviciilor de mesagerie si browsing BlackBerry din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, India, Brazilia, Chile si Argentina sunt afectati din cauza unor probleme la sistemul central de operare al companiei RIM.

Printre utilizatorii de BlackBerry afectati sunt si cei ai retelelor de telefonie mobila din Romania. RIM a anuntat ca sistemul de rezerva nu a functionat corespunzator in momentul aparitiei defectiunii. Compania canadiana lucreaza pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp posibil.

Asociatia Operatorilor Mobili din România (AOMR) reprezinta in acest moment companiile Cosmote/Telemobil, Orange si Vodafone."

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite