O tânără din Texas a minţit că are leucemie. Vezi câţi bani a strâns în urma minciunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruth Angelica Gomez, o fată de doar 18 ani din Texas s-a gândit cum să facă bani fără a munci şi a inventat că are leucemie. Ea i-a convins pe oameni că este bolnavă şi că mai are doar 6 luni de trăit şi a strâns bani cu ajutorul unei organizaţii care ar fi trebuit să-i ajute pe copiii bolnavi.

Tânăra a reuşit să strângă 17.000 de dolari în urma minciunii, dar o persoană care a donat bani a sesizat autorităţile, care au început o anchetă, anunţă The Associated Press. Imediat ce oamenii legii au pornit pe urmele fetei, site-ul organizaţiei a dispărut, dar poliţiştii au reuşit să găsească o arhivă a organizaţiei.

Oamenii legii au reuşit totuşi să găsească o poză cu Ruth, în care aceasta apărea îmbrăcată într-un tricou pe care scria „În spatele fiecărui luptător există un susţinător. Vrei să fii susţinătorul meu?“. Mai mult, autorităţile au afirmat că sute de persoane au donat bani pentru organizaţie şi au organizat evenimente în scop caritabil, la care fata nu a ajuns, pe motiv că urmează un tratament agresiv.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite