Un român va fi pasager pe noul Titanic, care va reface drumul de la Southampton la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titanicul s-a scufundat în anul 1912
Titanicul s-a scufundat în anul 1912

Milionarul român Cornel Tăbăcaru va ocupa unul dintre apartamentele speciale de pe noul Titanic, un vas care va comemora o sută de ani de la scufundarea Titanicului şi va reface drumul de la Southampton la New York.

Românul afirmă că se va urca pe vas alături de soţia sa şi că toată viaţa a fost pasionat de povestea Titanicului, care a devenit un adevărat fenomen. Cornel Tăbăcaru a spus pentru Cancan că preţul pentru această croazieră (50.000 de euro) este unul foarte mare, dar nu regretă niciun ban plătit. „Raportul preţ-ofertă este mult prea mare, dar se plătesc emoţiile şi momentul în care se face această croazieră. Vom avea acelaşi traseu ca în 1912, ba chiar ne vor duce de la locul scufundării la cel în care au fost duşi supravieţuitorii", a spus acesta.

Noul Titanic a fost reprodus în cele mai mici detalii, inclusiv meniul şi orele de masă fiind aceleaşi ca cele din anul 1912. Mai mult, cei care se vor urca la bordul navei vor trebui să aibă la ei mai multe ţinute care să amintească de acele vremuri, printre care smoking-uri albe şi negre, rochii de bal şi rochii de seară.

Cel mai mare vas de croazieră din lume, Titanicul, pleca la 10 aprilie 1912 în călătoria sa inaugurală, din Southampton, Anglia, spre New York, SUA. Din nefericire, după doar trei zile, nava s-a ciocnit de un aisberg şi s-a scufundat în două ore şi 40 de minute, scufundarea sa fiind cea mai mare tragedie navală din istorie. Pe vas se aflau 2.223 de oameni, dintre care 1.517 s-au înecat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite