Povestea unui erou de război, căruia i-a fost foarte greu să-şi ceară iubita în căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben McBean, eroul de război din Marea Britanie
Ben McBean, eroul de război din Marea Britanie

Ben McBean, un erou de război din Marea Britanie care şi-a pierdut un picior şi o mână pe front, a dorit să-şi ceară în căsătorie iubita şi a îngenuncheat în faţa sa.

Pentru un om normal acest gest nu ar fi unul ieşit din comun, dar pentru o persoană cu handicap, aşa cum este Ben, o cerere în căsătorie în mod tradiţional a fost o adevărată luptă. Cererea a fost făcută în urmă cu mai multe zile, atunci când Ben se afla la un hotel alături de iubita lui, Sophie Williams, anunţă The Sun. „M-am străduit cinci minute să mă aşez în genunchi. Am reuşit abia după ce m-am sprijinit de pat“, a spus bărbatul.

Fostul soldat a afirmat că nu credea să mai aibă un viitor, după ce a suferit atât de mult pe frontul de luptă. Ben a adăugat că era aproape sigur că va muri în deşert şi nu va mai întâlni niciodată o fată. „Acum trei ani am crezut că voi muri în deşert. Acum doi ani am crezut că niciodată nu voi mai întâlni vreo fată. Acum un an şi jumătate am crezut că nu mai am niciun viitor. Acum sunt logodit, viaţa mea s-a schimbat într-un mod la care nu mă aşteptam“, a încheiat Ben.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite