VIDEO Google Wallet, aplicaţia care îţi transformă telefonul mobil într-un portofel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google Wallet
Google Wallet

Cea mai puternică marcă din lume, Google, pregăteşte să lanseze o nouă tehnologie, denumită Google Wallet, prin intermediul căreia se vor putea efectua diferite plăţi.

Google a anunţat că nu s-a decis asupra zilei în care va fi lansată platforma care permite utilizatorilor să folosească propriul card de credit printr-o singură mişcare a smartphone-ului, însă presa internaţională, printre care Daily Mail şi LA Times, precizează că serviciul va fi disponibil începând cu această săptămână.

Compania Google va fi sprijinită de către Visa şi MasterCard, însă a fost dată în judecată de către PayPal şi eBay, deoarece ar fi fost folosite neloial secrete din interior. O altă problemă a Google este faptul că aplicaţia poate fi folosită doar de persoanele care au terminale Sprint Nexus S 4G, abia din 2012 acest serviciu putând fi folosit şi de alţi clienţi.

image

Google Wallet a intrat deja în teste în San Francisco şi New York, însă oamenii din piaţă din România afirmă că serviciul nu este disponibil în ţara noastră şi probabil nici nu va fi implementat prea curând.

Vezi mai jos cum funcţionează sistemul:

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite