Mesajele terifiante pe care le primesc pe Facebook părinţii unor copii morţi: „Mami, ajută-mă, e prea cald în Iad“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi părinţi care şi-au pierdut copiii primesc mesaje batjocoritoare pe Facebook
Mai mulţi părinţi care şi-au pierdut copiii primesc mesaje batjocoritoare pe Facebook

Mai mulţi useri din Marea Britanie, care sunt denumiţi „trolli“, au invadat site-ul Facebook cu mesaje în care batjocoresc familiile care au suferit pierderi mari, precum moartea unui copil.

Carole Gelder, o mamă care şi-a pierdut fiica de 14 ani în urma unei crize de epilepsie, a avut ghinionul de a fi asaltată de mesaje bizare care făceau referire la moartea fetei sale.„Trolli“ au postat pe Facebook mai multe poze trucate cu fata de 14 ani, care arătau că mormântul acesteia fusese profanat. Mai mult, aceştia precizau că au primit şi mesaje de la fată, în care o roagă pe mama sa să o ajute. „Mami, ajută-mă, e prea cald în Iad“, este unul dintre mesajele postate de „troli“.

Carole a semnalat toate abuzurile atât la poliţie, cât şi la conducerea site-ului Facebook, iar tânărul care îi batjocorea familia a fost reţinut de oamenii legii şi condamnat la 18 săptămâni de închisoare, anunţă Daily Mail. Cel care trimitea mesajele este Sean Duffy, un bărbat de 25 de ani care era şomer şi îşi pierdea vremea pe internet.

Atacurile „trollilor“ sunt atent urmărite de către un bărbat care s-a decis să anunţe autorităţile de fiecare dată când observă astfel de ilegalităţi. Britanicul doreşte să fie cunoscut doar sub numele de Michael şi a reuşit să reclame la poliţie 12 abuzuri, primind nenumărate ameninţări cu moartea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite