VIDEO Mesajul emoţionant al unei campanii împotriva consumului de alcool la volan: „Mi-ar plăcea să te îmbrăţişez, mamă, în timp ce sunt întinsă pe asfalt, murind“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier
Accident rutier

O poveste incredibilă, care este subiectul unei campanii împotriva consumului de alcool la volan, face senzaţie pe internet în ultimele zile, fiind postată pe cât mai multe site-uri şi conturi de Facebook.

Povestea nu este una reală, dar mesajul este atât de emoţionant încât tot mai multe persoane au trimis-o mai departe. Iată mai jos povestea:

„Mamă, am ieşit cu prietenii. Am fost la o petrecere şi mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: «să nu beau alcool».

Mi-ai cerut să nu beau, având în vedere că trebuie să conduc maşina. Am băut un suc. Am fost foarte mândră de mine, că te-am ascultat atunci când, cu drag, mi-ai sugerat să nu beau dacă trebuie să conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii... Am făcut o alegere sănătoasă şi sfatul tău a fost corect.

Când s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducând fără a fi în condiţia de a face acest lucru. Eu am luat maşina mea, cu siguranţa că sunt în formă. Nu puteam să-mi imaginez, mamă, că mă aşteptă ceva... neaşteptat!

Acum sunt aici, întinsă pe asfalt şi aud un poliţai care zice: «băiatul care a provocat accidentul era beat». Mamă, vocea lui mi se pare atât de îndepărtată... Sângele meu e întins peste tot şi încerc din toate puterile mele să nu plâng. Aud medicii care spun: «această fată nu va supravieţui».

Sunt sigură că băiatul care conducea cealaltă maşină nici măcar nu-şi putea imagina... în timp ce mergea cu viteză maximă... Până la urmă el a decis să bea şi eu acum trebuie să mor...De ce oamenii fac toate acestea, mamă, ştiind foarte bine că pot distruge alte vieţi?

Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt înfipte toate odată. Spune-i surorii mele să nu se sperie, spune-i tatălui să fie tare. Cineva trebuia să-i spuna acelui băiat că nu poate conduce maşina după ce a băut. Poate, dacă ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-aş fi murit....

Respiraţia mea începe să fie din ce in ce mai slabă şi începe să-mi fie frică. Acestea sunt ultimele mele momente şi mă simt aşa de... disperată. Mi-ar fi plăcut să pot să te îmbrăţişez, mamă, în timp ce sunt întinsă aici pe asfalt, murind. Mi-ar plăcea să-ţi spun că te iubesc pentru asta...Te iubesc şi... adio.

Fata, înainte de a muri, a şoptit aceste cuvinte, iar o jurnalistă prezentă la faţa locului şi le-a notat. Jurnalista a început o campanie împotriva consumului de alcool la volan.“

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite