FOTO-VIDEO Luptă pe viaţă şi pe moarte între un bărbat şi un leopard. Vezi cine a câştigat bătălia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii oraşului indian Guwahati au trăit clipe de groază în acest weekend, după ce un leopard furios a apărut pe străzile oraşului, a intrat într-o casă şi a atacat patru persoane.

Un bărbat mai curajos, care conducea o rişcă, a sărit în ajutorul oamenilor atacaţi, s-a luat la bătaie cu animalul şi, în ciuda faptului că leopardul l-a scalpat, indianul a continuat lupta, fiind salvat de oamenii legii, care au tranchilizat bestia. „Am fost şocaţi să vedem fiara în casa oamenilor. I-am scos repede pe răniţi şi aşteptam cu groază să vedem ce se întâmplă cu bărbatul care se lupta cu leopardul. A fost incredibil! Deşi sângele curgea pe el, nu s-a lăsat până nu a fost în siguranţă. Apoi a venit poliţia şi a tranchilizat bestia", a spus Nipu Das, un martor al evenimentului.

image

Locuitorii din Guwahati nu îşi dau seama cum de animalul a ajuns pe străzile oraşului, dar cred că acest lucru s-a întâmplat din cauză că zona este înconjurată de o junglă deasă şi leopardului i se făcuse foame. Bărbatul curajos a fost internat şi se află acum în afara oricărui pericol, în timp ce leopardul a fost dus la Grădina Zoologică Assam.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite