iPhone 4S ajunge în România la începutul lunii noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea iPhone 4S a fost o dezamăgire pentru fani, dar ulterior reacţiile lor s-au schimbat radical
Lansarea iPhone 4S a fost o dezamăgire pentru fani, dar ulterior reacţiile lor s-au schimbat radical

Unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale acestui sfârşit de an, iPhone 4S, va fi lansat vineri în magazinele Apple din şase ţări de pe Glob, urmând ca în România să ajungă în aproximativ trei săptămâni.

Magazinul online quickmobile.ro a postat pe site-ul său, încă de vineri, posibilitatea de precomandă pentru noul telefon. iPhone 4S este disponibil „la liber", în toate cele trei variante, 16, 32 şi 64 de gigabytes. De asemenea, vine în două culori, negru şi alb. Conform magazinului online, nu se ştie un număr exact de precomenzi realizate până acum, dar telefonul ar putea fi disponibil pe 31 octombrie, în cazul în care data oficială a lansării pentru piaţa din România va fi devansată cu câteva săptămâni. Preţurile pornesc de la 3.000 de lei şi ajung la 4.000 pentru varianta cu memoria cea mai mare.

Şi evoMAG a anunţat că va aduce noul telefon Apple în România, preţurile fiind cuprinse între 3.149 şi 4.199 de lei. iPhone 4S va putea fi achiziţionat în magazinul online al evoMag, iar în prima săptămână din noiembrie ar trebui să ajungă în stocul magazinului.

Citeşte în ziarul „Adevărul“ de vineri, 14 noiembrie, ce alte posibilităţi de precomandă a noului iPhone ai în România

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite