Horoscopul cadourilor: ce ar trebui să primească fiecare sub brad, în funcţie de zodia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna cadourilor a venit, Moş Nicolae a trecut, dar ne apropiem cu paşi repezi de Sărbătoarea Crăciunului şi venirea lui Moş Crăciun. Pentru a ştii ce cadouri să le oferiţi celor dragi, vă oferim câteva sfaturi, în funcţie de zodia fiecăruia.

Berbec

Bărbatul născut în zodia Berbec este un colecţionar desăvârşit! Îl poţi surprinde cu o armă de panoplie sau un pumnal. El se va bucura şi la obicete vestimentare de tip office sau decoraţiuni pentru biroul de la serviciu, ştiind faptul că Berbecii sunt dedicaţi meseriei lor.

Femeia născută în Berbec este o cochetă înnăscută! Oferă-i cadou un set de îngrijire a părului sau un voucher la un salon de înfrumuseţare. Ceea ce cu adevărat şi în mod special le-ar bucura pe doamnele Berbec ar fi un diamant, piatra lor norocoasă!

Taur

Sunt gurmanzii zodiacului, iar bărbatul Taur se va uita pofticios la un coşuleţ cu dulciuri. Dacă vrei să-i arăţi că-l iubeşti enorm, găteşte-i. Mai mult, îl poţi da pe spate cu o excursie undeva la munte sau să-i cumperi accesorii pentru o astfel de expediţie.

Femeia născută sub zodia Taur nu are niciodată prea multe parfumuri şi farduri. Este o artistă, iar eleganţa este trăsătura ei predominantă. Poţi alege şi un obiect vestimentar din catifea sau material fin, pentru a o surprinde plăcut.

Gemeni

Bărbatul Geamăn se va relaxa mereu cu o carte în mână. Setea lui de cunoaştere poate fi atuul tău atuci când vrei să-i oferi un cadou. Scrie-i şi un mesaj frumos pe copertă şi poţi avea siguranţa că o va păstra toată viaţa.

"Geamăna" se bucură atunci când primeşte flori deosebite, dar şi la un stilou elegant, o geantă de firmă sau o agendă stilată. Dacă vrei să-i cumperi bijuterii, alege argintul!

Rac

Un aparat de fotografiat sau un tablou sofisticat este cadoul ideal pentru bărbatul Rac. Vrei să-l cucereşti? Fă-i mai multe surprize: găteşte-i, înrămează o poză cu voi doi, fă-i o declaraţie siropoasă, căci Racul e un romantic incurabil!

"Răcoaica" vrea numai obiecte fine şi scumpe. Fă-i cadou un set de perle! De fapt, cumpără-i orice bijuterie şi o vei vedea fericită. Apoi, îi poţi dărui un ghiveci cu flori sau un obiect vechi de la anticariat. Acestea sunt pasiunile ei.

Leu

Un ceas sau o armă de luptă. Orice denotă clasă superioară sau putere îl va face pe Leu să se simtă mulţumit! Nu uita că el adoră cadourile personalizate, aşa că gravează, inscripţionează absolut tot ce îi dăruieşti.

Leoaicele sunt fiţoasele zodiacului! Vor tot ce e mai scump şi unic. Dar, dacă ne gândim bine, chiar merită astfel de daruri. Cumpără-i o haină de blană sau un telefon bătut cu pietre preţioase!

Fecioară

Ia-i un laptop, dacă vrei să-l vezi fericit! Bărbatul Fecioară simte mereu nevoia de comunicare, fiind vorbăreţul zodiacului. Totodată, el este foarte preocupat de sănătatea lui, chiar ipohondru uneori, aşa că-l poţi mulţumi cu un abonament la sală.

Fecioara dacă ar putea ar găti tot timpul, ar face treburi casnice tot timpul. E pasionată de pictura şi bijuteriile sunt preferatele ei. Aşadar, ia-i lucruri utile sau bijuterii cu pietre mari, care să strălucească.

Balanţă

Adoră muzica, iar un bilet la un concert al formaţiei preferate îl va înmuia de tot! Bizuieşte-te pe asta şi poţi să-i dăruieşti şi un mp3 performat sau o noapte de dezmăţ în club! Muzica şi dansul sunt pasiunile lui cele mai arzătoare!

Femeia Balanţă iubeşte hainele. O eşarfă din mătase sau o rochie delicată şi vaporoasă o vor încântă la culme. Mai mult, florile o dau mereu pe spate aşa că nu te prezenta la uşa ei fără un buchet de trandafiri!

Scorpion

Este fascinat de orice obiect ce aduce o nouă tehnologie în viaţa lui. Îi plac roboţii, calculatoarele, de fapt, tot ce e computerizat. Cumpără-i aparate şi gadgeturi de orice fel şi va fi foarte încântat!

Pentru că prin vene îi curge lavă de vulcan, femeia Scorpion va aprecia întotdeauna un cadou îndrazneţ! Cumpără-i lenjerie intimă sau haine sexy cu multă dantelă şi broderie. În cazul ei trebuie să optezi pentru ceva extrem de îndrăzneţ, poate chiar jucării pentru dormitor.

Săgetător

Este un călător înnăscut, aşadar opţiunile tale pentru Săgetator sunt: bilet de călătorie la munte sau într-o ţară străină, ustensile pentru supravieţuire pe mare sau în deşert, geantă de voiaj cu un milion de buzunare.

Femeia Săgetător este activă şi sportivă. Ia-i un trening de firmă sau chiar un abonament pe un an la o sală de fitness! O vei cuceri instant cu un abonament la cursuri de echitaţie sau înot!

Capricorn

Ia-i un pulover din caşmir sau mânuşi din piele de căprioară. Bărbatul Capricorn este un delicat şi iubeşte fineţurile. Ia-i ciocolată rară, şampanie scumpă, iar dacă vrei să scapi mai ieftin, dăruieşte-i bilete la teatru.

Femeia Capricorn vrea artă sau plimbare. Ori îi cumperi un tablou sau o vază deosebită, ori îi faci cadou o bicicletă sau o pereche de role! Va fi foarte fericită!

Vărsător

Ia-i un aparat de forţă pe care să şi-l pună în sufragerie. Vărsătorul e obsedat de sport, dar şi de telefoanele mobile. Cumpără-i un telefon de ultimă generaţie şi-l vei face foarte fericit.

Femeia Vărsător e modernă, iar dacă îi dăruieşti un breloc USB sau cu ramă foto digitală o vei face fericită! Mai mult, ea este pasionată şi de astrologie, iar o astrogramă personală este un cadou foarte bun!

Peşti

Culmea, bărbatul Peşti vrea peşti! Da, poţi să-i faci cadou un acvariu, în cazul în care nu are deja unul sau un halat de baie pufos deoarece adoră comoditatea. Îi mai poţi lua un fotoliu comod sau orice-i aduce un plus de confort.

Femeia Peşti este o romantică înnăscută. Compune-i o poezie sau fă-i cadou un volum vechi de poezii legat în piele. O vei emoţiona până la lacrimi. O ramă foto făcută de mâna ta este, de asemenea, un cadou inspirat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite